sponzori

Bëhu sponzor

    Regjistrohuni si sponsor vjetor dhe kompania juaj do të prezantohet në faqen tonë. Logoja e kompanisë suaj do të shoqërohet me një link që lidh uebfaqen tuaj. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur prezencën tuaj në internet dhe për të treguar angazhimin tuaj në ndihmën e komunitetit. Na kontaktoni përmes këtij numri +41 76 237 61 60 ose përmes formularit të më poshtëm

    Sponzorët

    Scan the code