about-1-1
Një ndryshim për të mirën

Ndihma dhe Solidariteti në Veprim

Shoqata Bamirëse VATAN është një frymëzim i përbashkët për të ndryshuar jetën e njerëzve në nevojë. Me qëllimin tonë për të shpërndarë shpresë dhe për të dëshmuar solidaritet me njerëzit në nevojë, ne nxisim komunitetin tonë për të qenë pjesë e një frymëzimi që rrezaton mëshirë dhe butësi për të gjithë. Bashkohuni me ne në misionin tonë për të ndërtuar një botë më të mirë e plot dinjitet për të gjithë.

Përkujdesje të familjeve

60

Donatorë

300+

Gjatë vitit 2023

2160 pako
Më shumë rreth nesh
Shkruani në çdo kohë
[email protected]
about-shape-1-2
NDIHMONI & DHURONI
Arsim help-donate-1-3 Ushqim help-donate-1-3 Ndihma help-donate-1-3 Zekat help-donate-1-3 Sadaka help-donate-1-3 Shëndeti help-donate-1-3 Arsim help-donate-1-3 Ushqim help-donate-1-3 Ndihma help-donate-1-3 Zekat help-donate-1-3 Sadaka help-donate-1-3 Shëndeti help-donate-1-3 Arsim help-donate-1-3 Ushqim help-donate-1-3 Ndihma help-donate-1-3 Zekat help-donate-1-3 Sadaka help-donate-1-3 Shëndeti help-donate-1-3

Anëtarësim në shoqatë

Bashkohuni si anëtar dhe kontribuoni me 50 CHF në muaj për të mbështetur veprimtaritë tona humanitare. Përfitimet përfshijnë pjesëmarrjen në vendimet e rëndësishme dhe mbështetjen e aktiviteteve.

  • KartelĂ« anĂ«tarĂ«simi personale
Anëtarësohu

Dhuroni sot

BĂ«ni njĂ« donacion sot pĂ«r tĂ« ndihmuar ata nĂ« nevojĂ«. Çdo kontribut Ă«shtĂ« i çmuar dhe bĂ«n njĂ« dallim tĂ« madh nĂ« jetĂ«n e tyre.

CHF
Select Payment Method
Të dhënat personale

Do të çoheni te faqja e pagesës për të përfunduar dhurimin!

Totali i donacionit: CHF 200

Shpresë për të gjithë

Misioni ynë: kë ndihmojmë dhe pse

Ne ndihmojmë ata në nevojë për të siguruar një të ardhme më të ndritshme. Për ne, çdo ndihmë është një hap drejt shpresës dhe dinjitetit. Motivimi ynë është të krijojmë një botë më të drejtë dhe të barabartë për të gjithë.

inspiring-1-1
inspiring-1-1mk
Bashkohuni në eventet tona të veçanta

Eventet e ardhshme

Vizita e mbledhjes së përgjithshme

event-2a-7
12.12.2023 @ 10:00

Vizita e mbledhjes së përgjithshme

Një mundësi për të njohur anëtarët tanë dhe të merni pjesë në diskutime të rëndësishme.
vendi
Hauptstrasse 2, 8586 Riedt b. Erlen

Mbledhje për Ramazan 2024

event-2n-7
09.03.2024 @ 21:00

Mbledhje për Ramazan 2024

Ju ftojmë të merrni pjesë në mbledhjen tonë të veçantë për Ramazan 2024, një moment i përkushtuar për t'u bashkuar dhe ndarë frymën e këtij muaji të shenjtë.
vendi
Hauptstrasse 2, 8586 Riedt b. Erlen

Takimi vjetor i anëtarëve

event-2a-7
12.12.2024 @ 10:00

Takimi vjetor i anëtarëve

Lidhuni me bashkëanëtarët në një event të veçantë ku do të shqyrtojmë sukseset dhe sfidat e vitit të kaluar.
vendi
Hauptstrasse 2, 8586 Riedt b. Erlen
Zërat e frymëzimit

DĂ«shmi nga figura me ndikim

testimonials-1-12
shape-1 shape-2
Sh.B. Vatani Sh.B. Vatani Sh.B. Vatani
Bashkohuni me ne për të bërë ndryshim

Angazhohu si vullnetar në terren

Bashkohuni me ne për të bërë ndryshim. Angazhohu si vullnetar në terren dhe jep kontributin tënd drejt një botë më të mirë. Bashkë, mund të ndërtojmë frymë solidariteti dhe të krijojmë impakt pozitiv në komunitet.

help-people-shape-1

Sponzorët

Kompanitë e interesuara për sponzor mund të na kontaktojnë këtu.
Scan the code