about-1-1
Rreth Vatan-it

Parimet tona

Në zemër të Vatanit qëndron një vizion për të ngritur dhe forcuar individët, duke nxitur shpresën dhe qëndrueshmërinë midis komuniteteve në nevojë. Përkushtimi ynë tejkalon thjesht bamirësinë; ka të bëjë me ndërtimin kolektiv të një të ardhmeje më të ndritshme.

about-shape-1-2

Qëndrueshmëria

Ne besojmë në zgjidhje të qëndrueshme që krijojnë ndikim të qëndrueshëm. Projektet tona janë hartuar me kujdes për të sjellë ndryshime pozitive në jetën e atyre në nevojë, duke siguruar mirëqenien e tyre për një afat të gjatë.

Transparenca

Komunikimi i hapur dhe i sinqertë është thelbësor për ne. Ne e vlerësojmë transparencën me donatorët, partnerët dhe përfituesit tanë dhe jemi të përkushtuar të ofrojmë përditësime të rregullta mbi progresin e projekteve tona.

Inovacioni

Ne jemi të përkushtuar ndaj inovacionit dhe kreativitetit në punën tonë. Eksplorimi i vazhdueshëm i ideve dhe koncepteve të reja na lejon të maksimizojmë efektivitetin dhe shtrirjen e projekteve tona, duke u siguruar që ato të përmbushin nevojat në zhvillim të komuniteteve tona.

Ndikimi ynë në veprim: Projekte të realizuara me sukses

Projektet e përfunduara

Ndihma në shkollën e Hifzit në Gostivar

Ndihma në shkollën e Hifzit në Gostivar

Ndihma financiare është e rëndësishme për shkollat me burime të kufizuara. Kontributi ynë mund të përmirësojë infrastrukturën, kushtet e mësimit, dhe trajnimin e mësuesve.

2019

Projekt

vatani-black
Ndihma e medresesë të Femrave në Tetovë

Ndihma e medresesë të Femrave në Tetovë

Dhurimi për shkollën është një gjest i vogël, por me impakt të madh në rrugën drejt një arsimi më të drejtë dhe të barabartë.

2020

Projekt

vatani-black
Bashkëpunim Me Myftininë E Shkodrës

Bashkëpunim me Myftininë e Shkodrës

Në këtë inisiativë, së bashku me Myftininë e Shkodrës shpërndamë pako ushqimore për skamnorët në Shqipëri, duke sjellë një ndikim pozitiv dhe duke ofruar një dorë ndihmëse për ata që janë në nevojë.

Projekt

2022

vatani-black
1 (1)

Paketa Ramazani

Një projekt i përfunduar me sukses! Bashkë për të ndarë kujdes dhe dashuri në këtë muaj të shenjtë të ndryshimit dhe faljes. Aventura e plotësimit të zemrës dhe ndihmës së vërtetë u realizua me sukses.

2022

Projekt

vatani-black
Në mbështetje të vëllezërve në Turqi

Në mbështetje të vëllezërve në Turqi

Delegacioni i Shoqatës Bamirëse "VATAN", nga Zvicra realizoi me sukses të madhë dërgimin e mjeteve të grumbulluara për popullin Turk dhe Sirianë. Në Stamboll u mirëpritën nga Shoqatat Humanitare IHH dhe AFAD, ku edhe u dorëzuan mjetet e destinuara për të mbijetuarit e katastrofës së madhe të tërmetit me përmasa të paimagjinueshne që nuk mban mend historia e popullit turk.

Projekt

2023

vatani-black

2019

2020

2021

2022

2023

Ekipi i Vatan-it

Njihuni me ekipin tonë

Ekipi ynĂ« Ă«shtĂ« burimi i projekteve tĂ« ndryshimeve. Çdo anĂ«tar ka aftĂ«sitĂ« dhe pasionin pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« ndryshime tĂ« mĂ«dha.

Sh.B. Vatani Sh.B. Vatani Sh.B. Vatani
Bashkohuni me ne për të bërë ndryshim

Angazhohu si vullnetar në terren

Bashkohuni me ne për të bërë ndryshim. Angazhohu si vullnetar në terren dhe jep kontributin tënd drejt një botë më të mirë. Bashkë, mund të ndërtojmë frymë solidariteti dhe të krijojmë impakt pozitiv në komunitet.

help-people-shape-1

Sponzorët

Kompanitë e interesuara për sponzor mund të na kontaktojnë këtu.
Scan the code