Ramazan
100%
MbledhurCHF 850
SynimiUnlimited

Kurban

Dhuroni
Familje
100%
MbledhurCHF 0
SynimiUnlimited

Zekat

Dhuroni
Familje
100%
MbledhurCHF 0
SynimiUnlimited

Sadaka

Dhuroni
Ramazan
100%
MbledhurCHF 611
SynimiUnlimited

Paketa e Ramazanit

Dhuroni
Ramazan
100%
MbledhurCHF 0
SynimiUnlimited

Sadekatul Fiter

Dhuroni
Familje
100%
MbledhurCHF 0
SynimiUnlimited

Ndihmo jetimin

Dhuroni
Familje
100%
MbledhurCHF 0
SynimiUnlimited

Dhuro ngrohtësi

Dhuroni
Arsim
100%
MbledhurCHF 0
SynimiUnlimited

Bursa studentore

Dhuroni
Familje
100%
MbledhurCHF 0
SynimiUnlimited

Shëndeti

Dhuroni

Anëtarësim në shoqatë

Bashkohuni si anëtar dhe kontribuoni me 50 CHF në muaj për të mbështetur veprimtaritë tona humanitare. Përfitimet përfshijnë pjesëmarrjen në vendimet e rëndësishme dhe mbështetjen e aktiviteteve.

  • KartelĂ« anĂ«tarĂ«simi personale
Anëtarësohu

Dhuroni sot

BĂ«ni njĂ« donacion sot pĂ«r tĂ« ndihmuar ata nĂ« nevojĂ«. Çdo kontribut Ă«shtĂ« i çmuar dhe bĂ«n njĂ« dallim tĂ« madh nĂ« jetĂ«n e tyre.

CHF
Select Payment Method
Të dhënat personale

Do të çoheni te faqja e pagesës për të përfunduar dhurimin!

Totali i donacionit: CHF 200

Sponzorët

Kompanitë e interesuara për sponzor mund të na kontaktojnë këtu.
Scan the code