vulnetar (1)

Angazhohu si vullnetar

    Bashkohuni me ne për të bërë ndryshim. Angazhohu si vullnetar në terren dhe jep kontributin tënd drejt një botë më të mirë. Bashkë, mund të ndërtojmë frymë solidariteti dhe të krijojmë impakt pozitiv në komunitet.

    Sponzorët

    Kompanitë e interesuara për sponzor mund të na kontaktojnë këtu.
    Scan the code