Në këtë inisiativë, së bashku me Myftininë e Shkodrës shpërndamë pako ushqimore për skamnorët në Shqipëri, duke sjellë një ndikim pozitiv dhe duke ofruar një dorë ndihmëse për ata që janë në nevojë.

Scan the code