Ashtu si vitin e kaluar, edhe këtë vit Shoqata Bamirëse “Vatan” do të organizojë therjen e kurbaneve dhe shpërndarjen e mishit të tyre për familjet në nevojë në mbarë vendin.

Kushdo që dëshiron të presë kurban, mjafton të bëjë pagesën online përmes QR-kodit apo linkut dhe stafi ynë do të kujdeset për realizimin e këtij obligimi.

Allahu (xh.sh) na e mundësoftë të gjithëve kryerjen e këtij adhurimi!

Scan the code