Delegacioni i Shoqatës Bamirëse “VATAN”, nga Zvicra realizoi me sukses të madhë dërgimin e mjeteve të grumbulluara për popullin Turk dhe Sirianë. Në Stamboll u mirëpritën nga Shoqatat Humanitare IHH dhe AFAD, ku edhe u dorëzuan mjetet e destinuara për të mbijetuarit e katastrofës së madhe të tërmetit me përmasa të paimagjinueshne që nuk mban mend historia e popullit turk.

Scan the code