Me rastin e festës së Kurban Bajramit, organizuam therjen, tubimin dhe shpërndarjen e mishit të kurbanit tek familjet në nevojë. Në Kurban Bajramin e vitit 2023 janë shpërndarë mbi 400 pjesë te kurbanave.

Scan the code