Në vitin 2023, Shoqata jonë arriti një sukses të madh duke shpërndarë 2160 pako ushqimore, duke ndihmuar 180 familje në nevojë me një vlerë prej 32,000 euro. Kjo përpjekje e vazhdueshme për të mbështetur komunitetin tonë dhe për të ndarë kujdesin dhe solidaritetin është një shembull frymëzues i forcës së bashkëpunimit dhe angazhimit tonë në të mirën e përgjithshme. Ne vazhdojmë të punojmë me dëshirën dhe përkushtimin tonë për të siguruar ndihmë për ata që kanë më shumë nevojë.

Scan the code