Ramazani 2022

Një projekt i përfunduar me sukses! Bashkë për të ndarë kujdes dhe dashuri në këtë muaj të shenjtë të ndryshimit dhe faljes. Aventura e plotësimit të zemrës dhe ndihmës së vërtetë u realizua me sukses.

news details
Scan the code